Studio Stoef, zoveel meer dan een ruimte.

Creatieve studio

Ben jij op zoek naar een ruimte die aanvoelt als een tweede thuis voor jou en je onderneming? Dat willen wij je bieden met Studio Stoef.

Waar je in alle rust en eenvoud jouw klanten kan ontvangen voor een workshop. Waar jouw merk in the picture wordt gezet tijdens een fotoshoot. Waar je team op de beste ideeën komt, de creativiteit stroomt en het mooie licht voor helderheid zorgt.

Waar je groeit als ondernemer, verbindt met je fanbase, een ruimte om volledig jezelf te zijn.

Een heerlijke plek in hartje Antwerpen. Te huur voor een halve, hele of extra lange dag. Ideaal voor: workshops, sessies met klanten, podcast opnames, vergaderingen met je team, enz.

Een ruimte om helemaal je ding te doen.

Unieke daglichtstudio

Een unieke ruimte met glashelder licht waar je als beeldmaker alleen maar van kan dromen. Torenhoge plafonds, witte muren, authentieke parketvloer en een cosy minimalistic vintage loop. 

Maak daarnaast ook gebruik van de aanwezige backdrops, verschillende settings & werkplekken en de prachtige buurt in en rond het Groen Kwartier. Dé combo voor een uiteenlopende beeldbank waar ja naar wil blijven kijken.

Ideaal voor:

 • Content shoots
 • Portretten
Studio Stoef
Studio Stoef
Studio Stoef
5527F126-06F8-47F6-BA07-3130C4F749BA
Studio Stoef
Studio Stoef
Studio Stoef

Let's get practical.

Hoe lang kom jij stoefen?

4u

Een halve dag de Studio voor jou alleen.

Je kiest een dagdeel waarin je de studio wil boeken. Kom stoefen tussen 8u-12u of 13u-17u. Maandag tot vrijdag. Afwijkende uren of dagen? Dat kan op aanvraag.

215€

8u

Een hele dag Studio Stoef.

Je hebt de ruimte op een weekdag helemaal voor jou van 9u tot 17u. Liever boeken tijdens het weekend? 
Laat het even weten!

395€

12u

Klokje rond.

Een extra lange dag, van 8u tot 20u. Maandag tot vrijdag. Liever tijdens het weekend?
Mogelijk na een mailtje!

560€

Handig om weten

 • Verschillende opstellingen mogelijk voor 2 – 25 personen
 • Workshoptafel(s), bureau en de zachtste stoelen
 • Whiteboard en beamer
 • Backdrops voor shoots
 • Koffiehoek met koffie, thee en water (inbegrepen)
 • Honesty bar met lokale producten en cappuccino (tegen betaling)
 • Catering voor ontbijt of lunch op aanvraag vanaf 4 personen
 • Wifi

Een rustpunt in hartje Antwerpen.

Ga all-in met Studio Stoef!

Upgrade

Yessss! Op aanvraag is er mogelijk:

 • Catering bij te boeken zoals ontbijt of lunch vanaf 4 personen. (Onze horeca tips uit de buurt zijn wel inbegrepen in de prijs en reeds grondig bestudeerd!) 
 • Host service. Een aanwezigheid tijdens de huurperiode om je te helpen met praktische zaken. Kan fijn zijn wanneer je een grote groep ontvangt!
 • Een Stoefers Boost. Gelijkgestemde zielen ondersteunen, daar leven wij zo ongeveer voor. Sluit jouw workshop aan bij onze visie? Dan nemen wij die graag mee op in ons aanbod. 

FAQ

Ik wil de studio graag boeken ‘s avonds of in het weekend, kan dat?

De studio is flexibel te boeken van maandag t.e.m. vrijdag. Toch liever een ander moment boeken? Stuur ons dan een mailtje op info@studiostoef.be en we helpen je graag verder.

Heb ik heel de dag voldoende daglicht?

De hele dag door valt er mooi helder en egaal daglicht binnen (lang leve de hoge plafonds!). Tijdens de wintermaanden raden we je wel aan om fotoshoots te plannen tussen 10u en 15u.

Is er iemand aanwezig bij mijn aankomst?

Standaard is er niemand aanwezig. Je ontvangt alle nodige info enkele dagen voor je boeking via e-mail. Toch graag een persoonlijk ontvangst? Heb je liever iemand die gedurende de volledige huur aanwezig is om je te helpen met praktische dingen? Naar de mogelijkheden vragen doe je op één adres: info@studiostoef.be.

Zet Studio Stoef mijn evenement mee in the picture?

 • Studio Stoef staat de volle 200% voor een gelijkgestemde community waar elkaar ondersteunen centraal staat. Sluit jouw workshop of training aan bij onze visie? Dan nemen wij deze graag mee in ons aanbod.

  Zo wordt Studio Stoef gebruiken meteen een marketingboost voor je onderneming!

Hebben jullie naast een knappe ruimte ook wat lekkers in de aanbieding?

 • Wij hebben sowieso lekkere koffie en thee op voorraad die je ook aan je klanten kan aanbieden. In de buurt van de studio krioelt het van lekkere adresjes die grondig getest werden door ons. Blijf je liever in de studio? Dan kan je vanaf 4 personen een ontbijt (vanaf 12€) of lunch (vanaf 15€) bestellen.

Contacteer ons

Heb je een vraag voor ons? De studio eens komen bezichtigen?

Laat het ons weten via onderstaand formulier of stuur een mailtje naar info@studiostoef.be